Az alábbi cikk több, mint egy éve frissült utoljára, az olvasása során kérünk ezt vedd figyelembe! Bár az órák technikai specifikációi visszamenőleg nem változnak, és cikkeinkben a mindenkori véleményünket, valamint legjobb tudásunk szerinti ismereteinket vetjük papírra, a használtpiaci árak és trendek kifejezetten hektikus változók.

A svájci óraipar két legjelentősebb rendezvénye az SIHH és a Baselworld. A gyártók itt mutatják be minden évben a megjelenő újdonságokat. Itt találkozik az új modellekkel először a sajtó és a főbb viszonteladók is.

Pontosan ezért gondoltuk azt, hogy érdemes foglalkozni ezekkel a rendezvényekkel, hiszen pár nap, és kezdődik az SIHH – tavalyi hírek ITT, az idei bemutatók pedig ITT lesznek elérhetőek – március vége felé pedig a Baselworld. Vannak gyártók, akik csepegtetik már az újdonságokat a rendezvények előtt, vannak, akik hétpecsétes titokként őrzik a megjelenő modellek legapróbb részleteit is.

Az órakedvelők azt látják, hogy hatalmas rendezvény, számtalan újdonsággal. Pedig az SIHH és a Baselworld ennél sokkal többről szól. Órakedvelői és újságírói szemszögből is. Ezekről mesélünk most, eddigi leghosszabb adásunkban.

A korábbi részeket ITT az oldalon, vagy YouTube csatornánkon találjátok.