Az alábbi cikk több, mint egy éve frissült utoljára, az olvasása során kérünk ezt vedd figyelembe! Bár az órák technikai specifikációi visszamenőleg nem változnak, és cikkeinkben a mindenkori véleményünket, valamint legjobb tudásunk szerinti ismereteinket vetjük papírra, a használtpiaci árak és trendek kifejezetten hektikus változók.

Van még egy annyira sokrészes mozifilm sorozat, mint a James Bond? Nincs. Van ilyen film-sorozatból olyan,  aminek a főszereplőjének ennyire nyomatékos kapcsolata van a karórákkal? Nincs.

Éppen ezért  nagy durranás az első Bond féle Seamaster. Mint óra is egy kiváló darab, a történetével hosszan foglalkoztunk ITT például, és egy zseniális hangulatot áraszt, egyedi James Bond hangulatot. Mint azt már számtalan óránál említettük, mint ahogy egy Moonwatch-csal a csunklónkon a holdraszállás, vagy egy Ulysse Nardin 1846 Chronometerrel hajóskapitányok vagyunk, úgy a Seamaster Professional-lel (SMP) mi magunk lehetünk James Bond. Óra-fronton legalábbis vegy kicsit. Egy rész erejéig mi is Bondok lettünk.

A vlog második felében pedig előkerül a másik kedvelt témánk, a mikrobrandek – mikrobik, egy Borealis és egy Dagaz képében.

Jó szórakozást!

A korábbi részeket ITT az oldalon, vagy YouTube csatornánkon találjátok.