A TAG és a Heuer 80-as évekbeli egyesülése után indult el a Link sorozat, aminek első jelesebb képviselője az S/EL modellcsalád volt. Mai mértékkel nézve kisméretű, 36mm átmérőjű órák, jellemzően ETA 2892-a2 szerkezettel, kronométer minősítéssel (ref.WG 51**), és anélkül (ref.WI2110), bőr, vagy fémszíjjal sőt, akár aranyozott tokkal is. A 90-es években tombolt „dizájnvihar” csendesedésével a Link modellek is letisztultabbá, könnyebben emészthetővé váltak, de az eredeti stílusjegyeket, így az S betűre hajazó szíjszemeket is megtartották.

Most, harminc évvel az indulás után nevezhetjük a dizájnt érettnek. A teljesen kör alakú tok egy picit „megnyúlt” az úgynevezett párnatokra hajaz, a részben szálhúzott, részben polírozott felületekkel is a megújult formát hangsúlyozzák.

Számlapokból három színt, feketét, kéket és fehéret kapunk, a szíjcserélgetést pedig ennél az óránál nem erőltethetjük, az integrált szíj miatt a gyári fémszíjjal használható, vagy bőrrel, ha ilyet a későbbiekben kiadna a gyártó.

TAG_LINK_BW2017

Szerkezet tekintetében nem láthatunk újat idén, a megszokott, ETA 2824-2 alapú Calibre5 szerkezet hajtja továbbra is, idén is a Sellita gyártásában.

Ehhez képest a 2700 svájci frankos árcédulának jogosságát az olvasó saját megítélésére bízom.