Az alábbi cikk több, mint egy éve frissült utoljára, az olvasása során kérünk ezt vedd figyelembe! Bár az órák technikai specifikációi visszamenőleg nem változnak, és cikkeinkben a mindenkori véleményünket, valamint legjobb tudásunk szerinti ismereteinket vetjük papírra, a használtpiaci árak és trendek kifejezetten hektikus változók.

Aki járt már a Hantos órásműhelyben, két dologgal biztosan tisztában van: az egyik a precíz, minőségi munka, a másik a macerás parkolás. Ebből az egyik most megváltozott.

A cím. Budapest belvárosából a 11. kerületbe költözött a Hantos órásműhely, egész pontosan a Somogyi út 28-30 szám alá, ami gyakorlatilag az Etele tértől pár lépés.

A műhely profilja nem változik, továbbra is mechanikus órák szervizelése, nyomáspróbája, tokfelújítása és teljes körű felújítása a repertoár, mint ahogy az alábbi Breitlinggel is megesett korábban.

Ha nagyon szeretnénk párhuzamot találni úgy általában egy svájci órásműhely és a budapesti Hantos órásműhely között, akkor a hatalmas, rengeteg fényt beengedő üvegfal és az órakedvelők számára romantikus -de modern- műhelykörnyezet lehet az.
Tehát még egyszer, 1115 Budapest, Somogyi út 28-30. A műhelyről több infó a Facebook oldalán ITT.
Néhány kép pedig a galériában: