Bátran említhetjük a Chronomeetinget Magyarország legszínvonalasabb óravásáraként, ami immár a hetedik alkalommal kerül megrendezésre.

Mostanra talán kár hasonlítani, az elmúlt hat sikeres rendezvény után már jócskán kialakult a hangulat, a környezet és akik rendszeresen megjelennek már-már ismerősként pillantanak össze a kereskedők hatalmas órás dobozai fölött. És pont ez volt a lényege a Chronomeetingnek már a létrejöttekor: barátságos, családias légkört teremteni az órakedvelők számára, az órákat megillető miliőben.

Ezért lesz ismét a Corinthia Hotel Budapest Valletta rendezvénytermében az óravásár. Közel 50 kiállító, és számtalan órakedvelő ennyire koncentráltan ritkán van egy évben. Nincs az a szegmens, kategória, amiben ne találnánk kellő választékot, egészen a világháború(ka)t megélt Doxáktól, Omegáktól kezdve, az aranykorból, tehát a hatvanas, hetvenes évekből származó IWC-k, Rolexek, Seikók között, egészen a modernebb darabokig.

Tehát minden órakedvelőt, vásárolni, vagy eladni vágyót várunk szeretettel a hetedik Chronomeetingen, május 27-én vasárnap 10 és 16 óra között Budapesten, az Erzsébet körút 43-49 szám alatt található, rendkívül könnyen észrevehető Corinthia Hotel Budapest Valletta termében. Megtalálni a termet rém egyszerű: a főbejáraton belépve egyenesen, fel az első lépcsőkön, majd fel a nagy lépcsőn, és amikor már nem is tudnánk feljebb menni, akkor balra. A belépő 1000 forint.

 

Ott találkozunk!
Addig is még több infó a Chronomeetingről az esemény Facebook oldalán, aki már tudja, hogy jön, itt jelezheti.

A borítóképet James Bongnak köszönjük!