Az alábbi cikk több, mint egy éve frissült utoljára, az olvasása során kérünk ezt vedd figyelembe! Bár az órák technikai specifikációi visszamenőleg nem változnak, és cikkeinkben a mindenkori véleményünket, valamint legjobb tudásunk szerinti ismereteinket vetjük papírra, a használtpiaci árak és trendek kifejezetten hektikus változók.

Az elmúlt másfél évben kizárólag írásban jelentünk meg, oknyomoztunk, teszteltünk, utaztunk, bemutattunk, és így tovább. Most viszont eljött az ideje, hogy heti egyszer képpel és hanggal jelentkezzünk.

Így hát összeálltunk az aBlogToWatch főszerkesztő-helyettesével, Dáviddal, hogy a lehető legőszintébben beszélgessünk az óraiparról, új-, és használt órákról, együtt gondolkodjunk ennek a rejtélyes szakmának/iparnak a szépségein, vagy pont, hogy visszásságain.

Amiről beszélgetünk és amit gondolunk nem szentírás, nem – feltétlen – kőbe vésett tények, hanem a tapasztalataink, gondolataink, ezért örömmel látjuk a kommenteket a poszt alatt, hogy a videókból eszmecsere alakulhasson ki veletek nézőkkel, olvasókkal.

Jó szórakozást: