Az alábbi cikk több, mint egy éve frissült utoljára, az olvasása során kérünk ezt vedd figyelembe! Bár az órák technikai specifikációi visszamenőleg nem változnak, és cikkeinkben a mindenkori véleményünket, valamint legjobb tudásunk szerinti ismereteinket vetjük papírra, a használtpiaci árak és trendek kifejezetten hektikus változók.

Három olyan óra, ami egyként alkalmas lehet minden élethelyzetben, egymástól mégis sokban különböznek, hiába, megvan a maguk legendája.

Az Explorer a “hegymászók órája”, már több, mint fél évszázada. A Seamaster a búvároké, eddig három részben foglalkoztunk vele ó, kifejezetten részletesen (1, 2, 3), a North Flag pedig egy érdekes egyvelege az Explorernek és a Tudor Rangernek. Mindegyik egy arany középutat képez a maga módján, mindenhez, minden helyzetben viselhető – ilyenkor a white tie eseményekre nem gondolunk -, in-house szerkezetes, kellően vízálló – min. 100 méter – menetes koronazárral, és mindegyiket 1000 euróért tudhatjuk magunkénak. Hogy ezt hogyan gondoljuk pontosan, és mit gondolunk a három típusról egymás mellett, a tizenegyedik adásunkból kiderül, jó szórakozást!

A korábbi részeket ITT az oldalon, vagy YouTube csatornánkon találjátok.