Az új vezetés nem aprózza el a Breitling kollekció átalakítását, 2019-re 72 új órát készítettek el, amelyek között a Navitimer széria láthatóan kiemelt szerepet kap.

A 60 éves évfordulóra el is készítették az 1959-es Navitimer újrakiadását, ami szinte teljesen megegyezik az eredetivel (erről bővebben itt írtunk).

A Navitimer sorozat órái között láthatunk néhány szintén teljesen új, feltűnő színekben pompázó kronográfot, amelyek a Navitimer 1 Airline Editions nevet kapták, megemlékezve három, ma már nem létező, de korábban meghatározó légitársaságról: a Pan Am-ről, a Swissair-ről és a TWA-ról.

Az órák külsejükben térnek el egymástól, a légitársaságok színeinek megfelelő designt kaptak, a Pan Am-nél a kék, a Swissair-nél a fekete, a TWA-nál az ezüst jelenik meg a számlapon a piros és fekete mutatók, a fehér vagy szürke segédkörök és a piros-fehér számlap jelzések mellett.

A 43 mm átmérőjű, 14 mm magas klasszikus Navitimer formájú tokban a Breitling B01-es automata manufaktúra kronográf szerkezetét találhatjuk meg, kb. 70 órás járástartalékkal, dátumkijelzéssel. Az órák hátlapja átlátszó zafírüveg, amit a megidézett légitársaság logójával díszítettek.

Az órák ára a szíj típusától (ami lehet bőr, szövött fém vagy a Pan Am-nél retro hatású Air Racer fémszíj) függően 8.525 és 9.225 dollár között változik.