Sokszor szóba hoztuk már, hogy mennyire elítéljük a hamisítványokat. A Watchfinder csapata készített egy videót, amiben összehasonlítják az eredeti Rolex Daytonát, és a jelenleg legélethűbb hamisítványt.

Ezt az alkalmat megragadva – soron kívül – leültünk, és részletekbe menően kielemeztük a videón bemutatott Rolexeket. Érdemes figyelni a részleteket, az apróságokat. Ez a videó egyébként arra a kérdésre is választ ad, hogy miért kerül annyiba egy svájci óra, és megcáfolja azt az egyébként hamisítvány-pártiak által sűrűn dobált semmitmondó közhelyt, hogy “azért nem annyival rosszabb egy hamisítvány, mint egy eredeti…”. És még sorolhatnánk.
Tehát ez a videó, és a mi hozzá készített magyarázó videónk nem csak a különbséget mutatja meg eredeti és hamisítvány között, hanem kiemeli azokat a részleteket is, ami a svájci óraipar felsőbbrendűségét mutatja – például a hamisítványokkal szemben.

A Rolex Daytona napjaink talán legkeresettebb stopperes órája. Több éves várólistát kell türelmesen végigülnünk, hogy a listaáron nagyjából 3,8 millió forintos, acél órához jussunk. De ha már ennyibe kerül, valamiért különlegesnek is kell lennie, nem? Az alábbi videóból kiderül, hogy mit jelent a különlegesség.

A korábbi részeket ITT az oldalon, vagy YouTube csatornánkon találjátok.