Az internet bugyraiban, rejtett zugaiban olykor tényleg csodákat lelhetünk, hogyha a jó helyen vagyunk a jó pillanatban. Ilyen csoda ez a Transformers rajongóknak alap rajongói darab a Casiotól.

Feltéve ha valós, és tényleg létezik. Egy Transformers fanatikus oldalon bukkant fel, egy Facebook poszt alapján az elképesztő különkiadás, aminek a tárgya egy Transformers bábuba integrált G-Shock.

Pár közepes minőségű fotóból, amiket egy kézben tartott, valamilyen katalógusból lőttek nehéz bármit is megmondani, de nagyon úgy néz ki, hogy a Transformers kiadású DW-6900-as Casio és a játék robot egyesülése valós.

Az óra egyébként egy aránylag egyszerű, nem fénnyel, hanem egyszerűen elemmel működő, stopperes, naptáras G-Shock alapmodell, aminek hazai ára Transformers logó és robot nélkül 25-30.000 forint között mozog, viszont Opimus Prime mellkasába integrálva valószínűleg más lesz az árképzés.

Fanoknak kötelező – feltéve, ha valós, mindenki másnak pedig csupán egy érdekesség. Maradjunk annyiban, hogy volt ennél már jobb Transformerses kezdeményezése a márkának…
A tippet köszönjük hűséges olvasónknak, és a Facebook oldalunk legelső kedvelőjének, Leventének.

UPDATE:
Létezik, és tényleg készül. Csak japánban lesz kapható, ahol egy lottón sorsolják majd ki, hogy ki veheti meg nagyjából 70.000 forintnak megfelelő mennyiségű jenért az órát.

Galéria: