Corinthia Hotel Budapest, 2019.09.22, vasárnap – Chronomeeting karóra találkozó és vásár.

Még hűen él bennem annak emléke, amikor a kronometer.hu első éles napján közzétettem az akkor aktuális, 2. Chronomeeting felhívóját (link). Most hétvégén a tizenkettedik kerül megrendezésre, ami igazolja azon fáradozásokat, hogy érdemes az órakedvelőket, órák iránt érdeklődőket, kereskedőket együtt látni és olyan hangulatot, miliőt biztosítani, amit ez a hobbi, ez a szenvedély igazából megérdemel.

Ezért idén is a Corinthia Hotel Budapest Valletta termében kerül megrendezésre az órabaráti találkozó és karóra vásár. Aki ismeri, tudja milyen hangulatra számíthat, aki pedig nem, annak mindenképpen érdemes ellátogatni. Több, mint 50 kiállító óráit közül szemzgethetnek az érdeklődők, a régi Poljotoktól kezdve a belépő svájciakon át egészen a luxus kategóriáig, minden szegmensben taláhatunk érdekességeket. Egy dologgal viszont biztosan nem fogunk találkozni: hamisítványokkal. Sem a rendezvényen, sem más felületen nem támogatjuk, sőt, tiltjuk a hamisítványokat.

Egy Day-Date-be belefutni mindig öröm.

Ahogy a legelső CM-es cikkben is írtam: Sok olyan esetet olvasni különböző fórumokon, ahol az óra után érdeklődő régóta szemez egy-egy modellel, viszont nincs lehetősége vásárlás előtt felpróbálni, nincs készleten, vagy csak külföldről beszerezhető. Vásárlás után pedig gyorsan eladósorba is kerül az óra, mert nem akkora, nem olyan a színe, nem úgy csillog, és egyéb indokok, mint azokat a képeken, monitor előtt ülve lehetett látni. Ilyen esetben egy kiállítás, vagy egy börze nyújthat hatalmas segítséget, több ezer órát számláló kínálatból lehet válogatni, felpróbálni és természetesen cserélni, és vásárolni.

Szóval ezen a héten vasárnap, Chronomeeting a Corinthiában. Belépő 1500 forint.
Mi ott leszünk.

borítókép: google