Az első és a második Chronomeeting a budapesti Corinthia Hotel Budapestben került megrendezésre. Most, a nyár közepén Debrecenben várja az érdeklődőket.

A korábbi Chronomeetingeken megismerhettük az órabörzéknek azt a formáját, ami nem kizárólag az eladásról, kiárusításról szól, hanem egy olyan találkozónak a színhelye, ahol az órakedvelők az online terekről, fórumokról, Facebook csoportokról személyesen is találkozhatnak és vásárolhatnak.

Az eddig megrendezett Chronomeetingek mindkét alkalommal kiemelkedően nagy számú látogatót vonzottak. Azért, hogy most ne csak a budapestiek, vagy Budapest vonzáskörzetében élők élhessék ezt át, hanem a keleti országrészben élők is, Debrecenbe látogat a rendezvény.

Ahogy Budapesten is, úgy Debrecenben is a minőségi órázásnak megfelelő modern, elegáns helyszínen kerül megrendezésre a Chronomeeting 3. A Hotel Divinus ad otthont a rendezvénynek, ahová délelőtt 10 órától érkezhetnek a látogatók. A belépődíj 500 forint, az órák pedig… Közel biztos, hogy mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, akár vintage, akár modern kori darabra gondolunk.

Az eseményre a Facebook oldalán akár előre be is lehet jelentkezni.

Találkozunk Debrecenben!