December 3-án már ötödik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legszínvonalasabb óravására, a Chronomeeting.

Egy nap híján egy éve, 2016 december másodikán indult el a Chronomeeting rendezvénysorozat. Az esemény célja, hogy az online tereken összekovácsolódott közösséget, aminek minden egyes tagját az órák szeretete vezérel, egy helyre hozza össze.

Szemben az Erzsébet körúti főbejárat, erre, a lépcsők felé kell jönni.

Az elsőről nem írtunk, akkor még csak egy gondolat volt a kronometer.hu, viszont írtunk a második előtt idén áprilisban (LINK), a második után (LINK), nyáron, június 18-án a debreceni Hotel Divinusban került megrendezésre a harmadik (LINK), és a legutóbbi, ami órázás szempontjából “elindította az őszt”, a negyedik Chronomeeting szeptember 17-én (LINK).

Az ötödik ismét a Corinthia Hotel Budapest Valletta díszteremben lesz, és a belépőár sem változik, 1000 forint / fő. Látogatók számára reggel 10-től lehet belépni, egészen 16 óráig.

Nincs is jobb alkalom órát venni magunknak, vagy szeretteinknek, vagy magunknak… mint a karácsonyi időszak. Vagy bármelyik másik az évben. De valamiért mégis ebben az időszakban kerül ez igazán előtérbe, elérhetőbb közelségbe a vágyott óra megvásárlása. Akár vásárolni, akár felpróbálni, akár csak beszélgetni, tapasztalatot szerezni kiváló, sőt, a legjobb alkalom egy Chronomeeting.

A hangulatáról legutóbb mindent elmondtunk, de egy sort kiemelnék: “Órás találkozó és vásár. Ebben jelentette és jelenti azóta is a különbséget. A szervezők Magyarország -de talán Európa- legnagyobb használt órák eladásával és vételével foglalkozó Facebook csoportnak alapítói és működtetői, így ez amellett, hogy egy teljesen nyilvános esemény, mégis sokkal közösségibb, családiasabb légkörrel találkozhattunk. “

Találkozzunk december 3-án, vasárnap a Corinthia Hotelben, az Erzsébet körút 43-49 szám alatt. A főbejáraton be, egyenesen előre, fel a lépcsőn, majd még egy lépcsőn, ott balra, és a kávézó után ott is lesz a Valletta díszeterem. Érdemes az esemény Facebook oldalán (LINK) jelezni érkezésünk, részben az ismerősök, részben a kávézó és ruhatár miatt.