Ultraman népszerűsége úgy látszik töretlen. Rövid időn belül a második ilyen óra készülhet el, ezúttal a microbrandek egyik figyelemre méltó képviselője, az Undone gondolta úgy, hogy Ultraman az Omega limitált Speedmastere után nekik is sikert hozhat. Az Ultraman filmek idén újjászületnek, ennek alkalmából készítik el limitált kiadású órájukat

Az óra három változatban készül el, típusonként 100 darabos sorozatban. A három típus csak külsőleg különbözik: egy tachiméter lünettás, egy fekete bevonatos és egy keskeny lünettás acéltokos óra készül. A számlapokon mindegyiknél Ultraman logoja látható, a hátlapokon lesznek a legfontosabb technikai információk, Ultraman képe és az óra sorszáma.

A Seiko VK61 jelű mechanikus-kvarc hibrid szerkezetét használják fel, a tok 30 méterig vízálló. A tachiméter lünettás változat tokja kicsit nagyobb, 41,8 mm, a másik két típus tokja 40 mm átmérőjű.

Az órák már megrendelhetőek az Undone weboldalán, sőt, lassan el is fogynak, 390-460 dollár közötti áron kaphatóak típustól, szíjtól függően. A tachiméteres, nagyobb tokos néhány nap alatt már majdnem elfogyott, a fekete bevonatú tokos is gyorsan fogy a honlap szerint, így az Ultraman és egyúttal óra rajongóknak javasolt a gyors megrendelés. További részletek az Undone oldalán. 

Galéria: