A nyolcadik Chronomeeting vár minden órakedvelőt ezen a héten, szeptember 23-án vasárnap az Erzsébet körúton, a Corinthia Hotelben.

A korábbi hét Chronomeeting után talán már szükség sem lenne arra, hogy bemutassuk a rendezvényt, de pár szót mindenképpen szólnánk róla. Közös szenvedélyünknek a legmegfelelőbb, mondhatni előkelő helyszínen, több, mint 50 kiállító óráit csodálhatjuk meg, felpróbálhatjuk, nézegethetjük, tapogathatjuk, de ami a legfontosabb, hogy meg is vásárolhatjuk, cserélhetünk, akár el is adhatunk.

Ami miatt pedig különösen hasznos a Chronomeeting, hogy azokat az órákat, amik eddig tetszettek, de csak képről láttuk, más fotóin a neten, Instagramon, azokat most a saját csuklónkra is felpróbálhatjuk, és könnyebben tudunk dönteni, hogy az adott óra maradjon a következő nagy cél, vagy valójában nem az igazi, és más irány felé induljunk.

Sokkal egyszerűbb, ha nem beszélünk többet egy Chronomeeting előnyeiről, mindenkit várunk szeretettel 23-án vasárnap, reggel 10-től. A pontos cím 1073 Budapest, Erzsébet körút 43-49, Valletta terem.

Ami pedig szintén nagyon fontos, hogy itt kerül majd átadásra a 10.000 Facebookos kedvelőnk örömére indított nyereményjátékunk fődíja, a Ventus búváróra [LINK]!