Az alábbi cikk több, mint egy éve frissült utoljára, az olvasása során kérünk ezt vedd figyelembe! Bár az órák technikai specifikációi visszamenőleg nem változnak, és cikkeinkben a mindenkori véleményünket, valamint legjobb tudásunk szerinti ismereteinket vetjük papírra, a használtpiaci árak és trendek kifejezetten hektikus változók.

Első születésnapunkkor már beharangoztuk, hogy érkezik majd valami azoknak, akik rendszeresen követnek minket, ennek az ideje pedig most érkezett el.

Amikor másfél éve elindult a Kronométer, még nem tudtam mibe vágom azt a bizonyos fejszét. Nem tűnt könnyű menetnek, hogy közel minden szegmenst összefogó, kellően szakmai, de mindenki számára könnyen olvasható, minőségi tartalom kerüljön az órakedvelők elé. Olyan tartalom, ami informál, segít választani, az online lehetőségekhez mérten naprakész és szórakoztató. Az elmúlt másfél év viszont azt igazolja, hogy a jó ajtón nyitottunk be, és az órakedvelők igénylik a friss és minőségi tartalmat. Sikerült Bázelből, a Baselworld-ről közvetítenünk, jártunk a JLC gyárában, megjelentünk az új Seamaster hivatalos bemutatóján, és úgy látszik, ez csak a kezdet.

Tízezren lettünk - ez pedig nem járhat nyeremény nélkül

A Facebookon már tízezren követtek minket és értesültök első kézből a legújabb tartalmakról, ezt a kerek számot “megünnepelve” hirdetünk nyereményjátékot. A Seriouswatches.com jóvoltából már írtunk posztot egy kronométeres kedvezménykuponról [LINK] és a nyereményjáték tárgyát is részben ők biztosítják. A Ventus búváróráját, a Morit bemutató háromrészes cikkünk két része már megjelent, ITT az első, EZEN a linken a második, a harmadik pedig még folyamatban.
A nyeremény tehát egy, a Seariouswatches.com számára készült, limitált Ventus Mori, Seiko NH35 szerkezettel, zafírüveggel, 200 méteres vízállósággal, 42 milliméteres réztokkal és három szíjjal, pontosan olyan, mint ami a cikkekben szerepel, viszont új, patinamentes állapotban, a szerencsés nyertes feladata lesz a patinát nevelgetni rajta.

Tízezren lettünk - ez pedig nem járhat nyeremény nélkül

A sorsolást igazságosan csak Facebookon tudjuk megejteni, így annyit kell tégy, hogy ennek a cikknek a Facebook posztját kedveled, ITT éred el .

Természetesen kritérium, hogy kedveld a Facebook oldalunkat, hiszen a kedvelőknek, a rendszeres olvasóknak szól a játék. Nem kérünk arra, hogy megoszd a posztot, de ha mégis megteszed, hálásak vagyunk érte. És mindenkit kérek, hogy NE kommentelje a poszt alá, hogy “osztva”, mert semmi értelme. 

A sorsolás szeptember 22-én szombaton lesz, az órát pedig a szeptember 23-i Chronomeetingen adjuk át a nyertesnek. Ha már Chronomeeting, említsük meg a Használt órák eladása / vétele / cseréje csoportot, Európa talán legnagyobb óra adás-vétel csoportját, ami a kezdetektől fogva folyamatosan megjelenést biztosít cikkeinknek.

Tízezren lettünk - ez pedig nem járhat nyeremény nélkül

És ezúton is köszönöm azoknak a munkáját és támogatását, akik hozzájárultak és hozzájárulnak a minőségi tartalomhoz, így Kun Lászlónak a cikkeket, Daubner Tibornak a weboldallal kapcsolatos fáradalmait és számtalan ismerősnek, barátnak és óramániásnak, akik alkalomadtán átengedték óráikat egy-egy teszt erejéig, vagy tippet adtak érdekes témákhoz.

Azt említettem már, hogy lesz Vlog? 🙂